Vasárnapi Szatszang Monte Sahaján

 
vasarnapi_szatszang_1Amikor csak lehetséges, Srí Mooji Szatszangot tart vasárnaponként. Általában néhány nappal előtte jelezzük az időpontját. Azok, akik már ismerik Srí Mooji tanításait és szeretnének részt venni, a sundaysatsangs@mooji.org címre írhatnak útbaigazításért és szükséges információkért.

Srí Mooji kérése, hogy csak az igaz keresők – ne a nagyrészt csak kíváncsiskodók- jöjjenek a Vasárnapi Szatszangra.

Ezeket a Szatszangokat a mooji.tv weboldalon élőben közvetítik. Csatlakozhatsz hozzá az Élő Szatszang Közvetítés menüpont alatt. Ha az internetes kapcsolatod korlátozott sávszélességű, vagy épp úton vagy, hallgathatod is a Szatszangot a mooji.tv/radio oldalon, ezen a csatornán csak audió közvetítés van.

Kérünk, figyeld a Programok oldalt, hogy lásd, mikor lesz a következő Vasárnapi Szatszang, és iratkozz fel a levelezési listára is!

A Vasárnapi Szatszangon való részvétel irányelvei

 
Ne felejtsd el, hogy nincs minden vasárnap Szatszang.  Kérjük, látogass el a Programok oldalra, mielőtt jössz.

Ne késs, de ne is gyere túl korán. Kérünk, hogy ne érkezz meg sokkal hamarabb a Szatszang kezdete előtt, mint 45 perc. Ugyanakkor azt se feledd, hogy kb. 5-10 percig tart a parkolóból a Szatszang helyszínére sétálni. Mivel Srí Mooji szereti, ha a Szatszang kezdete után már nincs mozgolódás, így lehet, hogy ha késel, már  nem tudunk beengedni.

Mégha időben is érkezel, akkor sem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed, mivel a Szatszang létszámát nem tudjuk előre megjósolni. Erre az esetre van külső élő audió megosztás, hogy csatlakozhass a Szatszanghoz.

Kérünk, hogy ne hozz magaddal hátizsákot vagy táskát, mivel nincs elég helyünk ezek tárolására. Ha mégis hoznál, kérjük, hagyd az autóban, vagy használd az iroda mögötti kültéri polcokat.

Kérünk, ne hozz magaddal kutyát vagy más háziállatot a Szatszangra.

Gyerekek a Vasárnapi Szatszangon

 
Nem igazán pártoljuk a Szatszang gyerekekkel való látogatását mindaddig, amíg nem igazán érdeklődőek, valamint képesek a teljes programon csendben részt venni. Az ilyen jellemű gyerek nagyon ritka! Előnyösebb, ha valaki gondoskodik a gyerekről erre az időtartamra, mint, hogy elhozd őt a Szatszangra.

Ha nincs lehetőséged megfelelő gyermekfelügyeletre, és úgy döntesz, hogy mégis elhozod a Szatszangra, a teljes időtartama alatt vele kell lenned. Van egy kifejezetten erre a célra szánt helyünk, ahol a Szatszangot hallgathatod is. Többnyire mégis az otthoni Online Szatszanghoz való csatlakozást javasoljuk ebben az esetben.

Helyi Szálláslehetőségek

 

  • Monte Maravilhas: Prem Bodhi www.montemaravilhas.com +351 964 235 864
  • Mooji Sangha Bhavan kiadó szobákkal, lakásokkal. Mahasri: moojisanghabhavan@mooji.org; +351 938 643 773.
  • Martinheiras: Shivam & Amari www.martinheiras.comamari@mooji.org; +351 925 933 583 / +351 938 475 278.
  • Vale da Vinha: www.valedavinha.cominfo@valedavinha.com
  • Riki körlete két kiadó vendégházzal. Kapcsolat: Saskia +351 936 224 207.
  • Amira körlete kemping lehetőséggel: nagy sátrakkal, közös konyhával, nappalival, és fürdővel. Kapcsolat: Amira +351 938 644 196.
  • Arupa körlete szobákkal és lakásokkal. Kapcsolat: Arupa +351 967 846 419 vagy judithrosa23@gmail.com.
  • Veeren körlete házának két szobáját ajánlja Rochinha-ban, 6 kilométerre Sahaja-tól. Kapcsolat: Veeren +351 936 942 743.
  • Kashi körlete szobákkal (egy vagy több személyes), kisebb sétányi távolságra Monte Sahaja-tól és a falutól. Kapcsolat: Kashi +351 924 293 690 vagy wiebbies@hotmail.com.

Ha kérdésed van, kérjük írj a sundaysatsangs@mooji.org címre, vagy magyarul a hungary.mooji@gmail.com címre.

Comments are closed